De meest frustrerende dingen aan je smartphone

De meest frustrerende dingen aan je smartphone

 

Smartphones zijn een steeds belangrijker onderdeel van ons leven. De tijd dat we alleen bellen met een telefoon ligt al lang achter ons. Toch zijn er een aantal smartphone-frustraties waar veel mensen
tegenaan lopen.

 

 

1. Foto’s maken bij weinig licht

13441989_1064687040264562_1737600105_oRegelmatig zie je foto’s voorbijkomen op social media die in slechte lichtomstandigheden genomen zijn. Deze zijn vaak korrelig en slecht belicht, waardoor je foto’s niet om aan te zien zijn, want soms wil je gewoon leuke foto’s nemen. Denk hier bijvoorbeeld aan  gezellige avondjes stappen.

 

 

 

 

2. De dag net niet doorkomene0b9dbc164e1dcbfbac7a68a6af52639

Dagje onderweg of naar een zomers festival binnenkort? Het lijkt alsof je smartphone altijd op het verkeerde moment leeg is. Net als je even een belangrijk berichtje moet sturen of nog even sociale media moet checken, valt je smartphone ineens uit. Gelukkig zijn er nog altijd die ‘powerbanks’!

 

 

3. Te weinig plaats

We zien het maar al te vaak voorbijkomen: mensen die vragen hoe het kan dat hun smartphone vol is. Te weinig plaats om een app te installeren is echt het irritantste ooo-oooit! Je kan dan ook maar beter zorgen voor een smartphone met uitbreidbaar geheugen.

 

smartphone

 


 

 

 

Dit artikel werd geschreven door:

Yannick Gijbels

    .