Geen Leandro Trossard bij de selectie tegen Beşiktaş JK

Geen Leandro Trossard bij de selectie tegen Beşiktaş JK

Op donderdag 8 november speelt KRC Genk tegen het turkse Beşiktaş JK in de Luminus Arena. Om 18.55u komen de twee ploegen aan de aftrap. Een voorbeschouwing op de wedstrijd met Trainer van KRC Genk Philippe Clement.

Afgelopen zaterdag zagen we een minder explosief Genk tegen Club Brugge. Speelt de vermoeidheid toch mee? 

Leandro Trossard zit niet bij de selectie van donderdagavond.

 

KRC Genk ging de vorige keer winnen in Istanbul. Zullen ze KRC deze keer terug onderschatten of zullen we een ander Beşiktaş JK op het veld zien staan?

 

Een overwinning tegen Beşiktaş JK wil niet zeggen dat de buit binnen is voor Racing Genk want Sarpsborg speelt ook nog zijn wedstrijd.

DJ’s nemen iedere vrijdagavond de radio over

Elke vrijdag van 22 tot 23u neemt jong DJ talent uit de buurt de radio over. En elke eerste vrijdag van de maand zijn dat de jongeren van Villa Basta. Onder de naam Bastabeats verwennen ze je een uur lang met hun DJ-skills.

De 17-jarige Loris Oliva uit Genk, beter bekend als DJ Avillo, bijt vanavond de spits af. Zijn vader is al jaren producer en dat inspireerde hem om als DJ en producer aan de slag te gaan. Beluister hier het interview.

Zijn set hoor je vanavond tussen 22 en 23u op de radio.

DJ Avilo

Thomas Eerdekens maakt unieke beelden van wolf Naya

Houthalen-Helchteren kwam afgelopen week massaal in het nieuws dankzij de beelden die Thomas Eerdekens overdag kon maken van wolf Naya. Dat de wolf zich in het gebied tussen Leopoldsburg en Houthalen-Helchteren bevindt is al langer geweten, maar het is de eerste keer dat er overdag beelden van haar konden gemaakt worden.

Timo belde Houthalenaar Thomas zondag op, om hem te vragen hoe hij de beelden kon maken.

Beluister hieronder het gesprek.

 

Bekijk hieronder ook de beelden.

Wacki zorgt voor jouw ideale weekend gevoel

Lukas Daems allias Wacki is al 5 jaar actief als DJ. Hij kwam op vrijdag langs om 20 minuten het beste van zichzelf te geven.

Hoe ziet volgens Wacki de ideale fuif eruit?

Herbeluister hieronder de set.

Lukas Dufour verrast met eigen nummers

De 17-jarige Lukas Dufour bracht vrijdag Bij Brian zijn drie zelfgeschreven nummers. Met zijn eigen gitaar verrast hij vriend en vijand!

Lukas is al heel zijn leven bezig met muziek maar kwam daarmee pas twee jaar geleden mee naar buiten. Dankzij zijn vrienden bracht hij een cover van Bruno Mars op zijn school en verraste daarmee vriend en vijand.

Herbeluister hieronder waarom Lukas voor deze titel heeft gekozen en geniet van het nummer.

Lukas Dufour – Perfect Ending
“Het heeft geen persoonlijke waarde maar het is een interessant thema om over te zingen. Het gaat over iemand die zelfmoord heeft gepleegd, misschien is het wel handig voor mensen die zich erin kunnen vinden.”


Lukas Dufour – Sea Of Thoughts
“Het is een liefdeslied en ik zat in een zee van gedachten. Helaas was ik afgewezen maar gelukkig heb ik nog contact met haar. Wie weet is ze wel aan het luisteren.”


Lukas Dufour – World Full Of Lies
“Het gaat erover dat er veel mensen zijn die liegen in deze wereld zoals in de politiek. Ik ben daar absoluut tegen.”