Nieuwe programma’s op MFY

Nieuwe programma’s op MFY

We zitten al op 1/4e van het jaar 2017, en daarom vonden wij van het MFY-team dat het nodig was voor een beetje vernieuwing in ons programmaschema. Er zijn enkele nieuwtjes, ontdek ze hier onder!

Glenn Legein, ex-presentator van de MFY top 25, presenteerde vanaf vorig jaar ‘House Party’ waar vooral veel house muziek werd gedraaid, de ideale opwarmer voor je feestje. Na enkele maanden ontdekte Glenn dat hij toch liever een andere stijl muziek hoorde, en dat is ‘klassieke muziek’. Vanaf dit weekend hoor je hem dus elke zaterdagavond met ‘Classical Party’. Het beste van Mozart, Bach en nog vele andere!

glenn

 

Ook Mike Stirpe wil enkele dingen aanpassen aan de hitlijst op MFY. Hij gaat een beetje uitbreiden en daarom zal hij kiezen voor een iets grotere hitlijst. Je hoort hem vanaf deze zondag elke week met de MFY top 3000! Elk liedje zal wel maar 20 seconden gedraaid worden.

top 3000

 

En als je denkt dat je door alle veranderingen heen bent gegaan, is Jens Beelen er nog. Hij is groot genoeg geworden om de speeltuin te verlaten, en gaat daarom een ‘gamehall’ beginnen. Vanaf nu geniet je elke zondagavond van de ‘gamehall’ van Jens, met de leukste spelletjes live op je radio!

gamehall

Dit artikel werd geschreven door:

Timo Piredda

    .