Laatste dag Genk on Stage overtreft alle andere dagen

Laatste dag Genk on Stage overtreft alle andere dagen

Genk on Stage 2018 zit er weer op, maar we kunnen niet afsluiten zonder een flashback naar de laatste dag van het festival. De dag die bekend staat om zijn massa’s volk, vele podia moesten dan ook worden afgesloten omdat er te veel mensen binnen wilde. 

Ook de laatste dag hebben onze reporters niet stil gezeten, ‘s middags mochten enkele groepen van de Genkse muziekacademie een optreden geven op de fruitstage. Wij gingen een kijkje nemen.

Genkse muziekacademie op de Fruitstage

Gisteren mochten enkele bands van de Genkse muziekacademie het beste van zichzelf geven op de Fruitstage van Genk on stage. Wij gingen een kijkje nemen!

Geplaatst door Lokale radio MFY op Maandag 25 juni 2018

 

Factor J werd zondag weer omgebouwd tot ‘Kids on Stage’, onder andere Kaatje en de Ghostrockers waren van de partij. Timo ging even babbelen met de cast.

 

DJ Yolotanker zorgde tussen 23 en 00u voor een dik feestje op Factor J2. Vraag jij je ook af wie de persoon achter deze DJ is? Ontdek het hieronder!

 

Genk on Stage 2018 zorgde ook dit jaar voor een fiere burgemeester. Hadewig kon na afloop van het festival nog even met Wim Dries babbelen.

 

Tot volgend jaar, op Genk on Stage 2019!

Dit artikel werd geschreven door:

GENK ØN STAGE genk_n_stage

    .