Geen eigen frequentie, wel nieuwe programma’s!

Geen eigen frequentie, wel nieuwe programma’s!

Vanaf 1 januari hoor je van maandag tot en met vrijdag niet alleen non-stop muziek op MFY. Lenn, Timo en Glenn gaan iedere werkdag een programma presenteren. Vanaf maart zijn een deel van onze programma’s ook te beluisteren op Radio GRK, 107.4FM in Genk. 

Onze nieuwe programma’s
15-16u: Lenn Melotte en Hadewig Weyen nemen de middag voor hun rekening en geven je een heldere kijk op de actualiteit in je regio.

17-18u: Timo Piredda zorgt ervoor dat de overgang van namiddag naar avond vlekkeloos verloopt met de perfecte muziekmix om je avond in te zetten.

18-19u: Glenn Legein gaat samen met jou in de zetel ploffen en uitblazen na een drukke (werk)dag.

Op de FM-band in Genk
Vanaf februari slaat MFY de handen in elkaar met Radio GRK uit Genk. “Onze redacties hadden achter de schermen al langer een samenwerking lopen. Interviews werden uitgezonden op zowel GRK als MFY, maar verder ging de samenwerking nog niet. Daar komt nu verandering in.” zegt directeur van MFY, Lenn Melotte. Een groot deel van de programma’s die we bij MFY maken zullen ook live worden uitgezonden op GRK. Daarnaast gaan we ook samenwerken aan één gezamenlijk, regionaal nieuwsbulletin. Inwoners van Houthalen-Oost kunnen zeker via de frequentie van GRK, 107.4FM luisteren naar de programma’s van MFY.

Dit artikel werd geschreven door:

Timo Piredda

    .