Alleen maar blije gezichten op de KRC Genk Fandag. Erik Gerits: “Wie weet met Leandro Trossard een volgende Rode Duivel in huis.”

Alleen maar blije gezichten op de KRC Genk Fandag. Erik Gerits: “Wie weet met Leandro Trossard een volgende Rode Duivel in huis.”

Op de Nationale Feestdag van 21 juli onder een stralende zon kwamen meer dan 8000 fans afgezakt naar de Luminus Arena. Er waren verschillende eet- en drankstanden, veel randanimatie met springkastelen en een optreden van Fons en die van Ons.  Maar de hoofdattractie voor iedereen was toch de galawedstrijd tegen Olympiakos die KRC Genk won met 4-0.

Geert en zijn zoon Arno kwamen naar de fandag voor de galawedstrijd maar ook voor een blik achter de schermen. Beluister hier hun verhaal.

Geert en zoon Arno

 

Na de wedstrijd was het handtekeningen jagen. Er waren lange wachtrijen maar Milan, Lars en Marceline hadden het ervoor over. Luister maar.

 

Véronique is de verantwoordelijke voor de drankstanden buiten de Luminus Arena. Luister mee hoe ze genoot van zoveel blije gezichten te zien.

 

 

Ook een zeer brede glimlach op het gezicht van CEO van KRC Genk, Erik Gerits: “De abonnementen verkoop gaat goed en wie weet na Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne een volgende Rode Duivel met Leandro Trossard.”

Dit artikel werd geschreven door:

Hadewig Weyen

    .